Škola verejného zdravia, Chalupkova 24, 903 01, Senec, www.skolaverejnehozdravia.sk                         AUDIO
 
   
   Úvod
   Kurzy 2018
   Prihlášky na kurzy
   Foto - Kurzy 2013
   Foto - Kurzy 2014
   Foto - Kurzy 2015
   Foto - Kurzy 2016
   Foto - Kurzy 2017
   Foto - Kurzy 2018
   Kontakt

 oznam
posledná zmena
1.5.2018

Wellness

Program

LETNÝ RELAXAČNÝ POBYT 2018

Grand Hotel Bellevue****

  

     Pre záujemcov sme pripravili relaxačný dovolenkový pobyt na ktorom môžu urobiť niečo pre svoje zdravie, vychutnať krásy Vysokých Tatier a zrelaxovať vo wellness Grand Hotela Bellevue. Byť zdravý aj vo vyššom veku sa stáva nevyhnutnosťou, veď chronické ochorenia v produktívnom veku prinášajú okrem utrpenia aj výraznú zmenu sociálneho postavenia nielen samotného pacienta ale aj celej jeho rodiny. Program tohto pobytu nájdete tu.

Kliknutím na dátum si otvorite záväznú prihlášku. Ak sa prihlásite na termín, ktorý je prečiarknutý, budeme vás evidovať ako náhradníka.


     Grand Hotel Bellevue**** v Hornom Smokovci s wellness centrom (20 m plavecký bazén, vírivky, sauny) nachádzajúci sa v jedinečnom prostredí Vysokých Tatier poskytuje výborné možností pre relaxáciu. Komplex sa nachádza v nadmorkej výške 1010 m na úpätí Slavkovského šítu na Peknej Vyhliadke. Horské prostredie Vysokých Tatier ponúka vhodné podmienky na prechádzky a túry.
    Ubytovanie je v 2-posteľových izbách s možnosťou prístelky (kúpeľňa s WC, telefón, tv prijímač, internet, trezor, minibar). K dispozícii je wellness, telocvična, fittness, parkovanie, rôzne športové aktivity a masáže.
Obmedzenia: zákaz fajčiť, neodporúčajú sa domáce zvieratá.
Informácie aj na: http://www.hotelbellevue.sk.
    
   
Pobyt nie je vhodný po akútnom srdcovom infarkte, mozgovej príhode, embólii, trombóze, pre diabetes I.typu, pri užívaní inzulínu a liekov na riedenie krvi a tiež pri akútnych ochoreniach. Pri týchto ochoreniach je potrebná zmena životosprávy - prechod na prevažne surovú stravu.

    V cene pobytu je ubytovanie, raňajky (bufetové stoly), proteinové tyčinky, wellness (bazén, vírivky, sauna), telocvična, fitnes, parkovanie a literatúra. Okrem idividuálnych aktivít (turistika, wellness) sme pripravili vstupné a výstupné meranie telesných parametrov (hmotnosť, telesná voda, celkový a viscerálny tuk, svalová hmota, kostné minerály, BMI,...), večerné premietanie filmov so zdravotnou tematikou, prednášky, vychádzky a túry so sprievodcom, cvičenie.
Pripravujeme zájazd na Pieniny na Červený kláštor (plavba na pltiach, návšteva kartuziánskeho kláštora), tento zájazd nie je v cene pobytu. Predbežný program nájdete na: svz19b0_2018program.sk
V cene nie je poistenie, odporúčame individuálne poistenie, minimálne prostredníctvom Tatry Card v cene 4 € na 4 dni (poistenie pre pešiu turistiku a bezplatné cestovanie vo všetkých vlakoch ŽSSK na tratiach TEŽ, info na: http://regiontatry.sk/wp-content/uploads/2018/05/tc_skladacka_leto_2018_final.pdf
Môžete si priniesť Tatry Card z predchádzajúceho pobytu a dobit ju alebo si zakúpite novu kartu v recepcii hotela.
    Týždňový pobyt sa začína v nedeľu popoludní, odchod je v sobotu dopoludnia.
Cena týždňového pobytu je 320 €, pri samostatnom ubytovaní je príplatok 20 €/noc.

    Doprava: autom, autobusom alebo vlakom z Popradu (13 km) do Horného Smokovca.
Súradnice GPS: N 49° 08,4' E 20° 13,76'

    Ďalšie informácie (termín nástupu, platba) zašleme prihláseným účastníkom do 5 dní po vyplnení záväznej prihlášky.

  Informácie: tel. číslo: 02 4592 4319 (pondelok, streda 20:00-21:00 hod. okrem sviatkov a termínov kurztov).  
   Počas kurzov môžete zavolať na tel.číslo: 0917 213 627   (v pondelok a stredu 20:30-21:30 hod.).    

   Prihlásiť sa môžete na záväznej prihláške.

 

Škola verejného zdravia
Chalupkova 24
903 01  Senec

 

 

späť

Zmeny životného štýlu a stravovania odporúčame len pod dohľadom ošetrujúceho lekára. Tieto stránky sú určené len pre súkromnú potrebu. Každé iné použitie materiálov nachádzajúcich sa na týchto stránkach je bez súhlasu prevádzkovateľa zakázané.