Fazuľový guľáš s kapustou
250 g farebnej fazule
1 veľká cibuľa
2 strúčiky cesnaku
mletá červená paprika (podľa chuti štipka kari korenia)
drvená rasca
soľ
majorán
3 polievkové lyžice kečupu
bobkový list
1 kg kyslej kapusty
2 dcl oleja
Fazuľu prehrnieme, umyjeme a namočíme do vody na 12 hodín. Pred varením vodu zlejeme, uvaríme ju v čistej vode. Kým sa fazuľa uvarí, na oleji si udusíme nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a rascu. Potom pridáme na 5 min. k fazuli, podľa chuti posolíme. Keď fazuľa vychladne na konzumnú teplotu, pridáme nakrájanú surovú kyslú kapustu, kečup, majorán a prelisovaný cesnak.
Tento recept sa nachádza spolu s ďalšími receptami v publikácii: Detoxikácia - cesta ku zdraviu.
|