III kontakt III  AUDIO    
   Úvod
   Recepty
   Dezert zo pšenice
   Polievka na chudnutie
   Cestovinový šalát ...
   Orechová omáčka
   Kukuričná kaša
   Špenátová ryža
   Koktail zo sójového...
   Výdatná slivková kaša
   Kyslá kapusta ...
   Sviečkovica
   Špenátový nákyp
   Orechové mlieko
   Makový dezert
   Fazuľový guľáš ...
   Šípky v mede
   Jablkový koláč
   Mrkvové bochníčky
   Nakladaná kapusta
   Zelený nápoj

Recepty

 

Fazuľový guľáš s kapustou

    250 g farebnej fazule
    1 veľká cibuľa
    2 strúčiky cesnaku
    mletá červená paprika (podľa chuti štipka kari korenia)
    drvená rasca
    soľ
    majorán
    3 polievkové lyžice kečupu
    bobkový list
    1 kg kyslej kapusty
    2 dcl oleja

    Fazuľu prehrnieme, umyjeme a namočíme do vody na 12 hodín. Pred varením vodu zlejeme, uvaríme ju v čistej vode. Kým sa fazuľa uvarí, na oleji si udusíme nakrájanú cibuľu, pridáme mletú papriku a rascu. Potom pridáme na 5 min. k fazuli, podľa chuti posolíme. Keď fazuľa vychladne na konzumnú teplotu, pridáme nakrájanú surovú kyslú kapustu, kečup, majorán a prelisovaný cesnak.

   Tento recept sa nachádza spolu s ďalšími receptami v publikácii: Detoxikácia - cesta ku zdraviu.

 

Škola verejného zdravia
Chalupkova 24
903 01  Senec

Zmeny životného štýlu a stravovania odporúčame len pod dohľadom ošetrujúceho lekára. Tieto stránky sú určené len pre súkromnú potrebu. Každé iné použitie materiálov nachádzajúcich sa na týchto stránkach je bez súhlasu prevádzkovateľa zakázané.